Facebook | LinkedIn | Instagram

  •  +31 6 14 33 84 22

362 Brut Reserva

CAVA BRUT RESERVA


VINTAGE

N/V

VARIETALS
50% Macabeo / 30% Xarello / 20% Parellada

SOILS
Calcareous Clay

HARVEST
From  beginning of  September through  beginning of    October

HARVEST METHOD
Mechanical

VINIFICATION & AGEING
The grapes ferment at low temperatures very slowly in stainless steel tanks in order to ensure aromatic base wine.  Second  Fermentation in bottle as per  traditional method  and after disgorgement  the  wine spends  an    additional

1.5 years  to 2 years  of  ageing  in bottle.

TASTING NOTES
Lively and balanced. Fresh with well-balanced and persistent bubbles. Hints of nuts and yeast. Excellent balance  between  alcohol  and acidity.
Alcohol Content 12%  Residual Sugars 6g/l

Over ons

Bats In Business staat voor een goed glas wijn, lekker eten en alles wat daarbij hoort. Om een mooi moment onvergetelijk te maken.

Service List

Samenstellen wijnkaart

Combineren wijn en spijs

Wijnproeverijen Begeleiden

invulling wijnkelders

Diner aan huis

Ontzorgen is mijn motto

Contact informatie

Zuidhollandsedijk 203, 5171 TM Kaatsheuvel

+31 6 14 33 84 22

peter@batsinbusiness.nl